КОНАЧНО је стигао на српско тржиште GPS пријемник који може да вас одушеви: EMLID Reach RS+...

Пријемник Reach RS+ спада у класу једнофреквентних GNSS пријемника који постижу центиметарску тачност. Пријемник процесира сигнале свих глобалних сателитских система: GPS, GLONASS, Galileo и BeiDou-2. У таквој констелацији може да се очекује пријем и обрада сигнала са више од 20 сателита истовремено. Овакав приступ даје велику поузданост и сигурност измерених података.

Пријемник Reach RS+ може да ради у режиму премера у реалном времену (RTK-Real Time Kinematic), а такође и у режиму накнадне обраде: како статичке, тако и кинематичке (Static и PPK-Post-Processing Kinematic). У пријемник је уграђена меморија од 8Gb, која је сасвим довољна за несметан рад неколико дана. Батерија која је уграђена у пријемник такође омогућује дуготрајан рад за барем 30 сати.

EMLID пријемници могу да се конфигуришу као ровери у сервисима као што је АГРОС, када се у пријемнику процесирају RTCM корекције добијене кроз NTRIP протокол. Са друге стране, EMLID пријемници могу да раде и као самодовољан, самосталан систем, у конфигурацији БАЗА-РОВЕР премера.

Контрола пријемника и рад на терену се обавља апликацијом ReachView app, за било који Android или iOS уређај. Апликација је бесплатна и слободно може да се преузме са Google Play или App Store сервиса. Апликација омогућује подешавање основних функција пријемника, контролу квалитета сигнала и измерених резултата. У програму се покреће и надгледа RTK премер, покреће се снимање сирових опажања RINEX за Post-Processing, и контролише се исколчење тачака. Графички приказ преко сервиса OpenStreetMap, које су уграђене у програм, даје велику просторну прегледност мерења. Извоз измерених тачака је обезбеђен у нашироко коришћене текстуалне и друге формате: CSV, DXF, GeoJSON и ESRI Shapefile.

И НА КРАЈУ... АЛИ НЕ И ПОСЛЕДЊЕ...

све ово може да се добије за мање од 1500 EUR

Преузми брошуру: Datasheet Reach RS plus ENG.pdf

ЗАКАЖИ ТЕСТИРАЊЕ ОПРЕМЕ И НАРУЧИ СВОЈ ПАКЕТ...

Телефон: 061 2176238